Szolgáltatások

BEMUTATÓ

A bemutató alkalmával lehetősége nyílik teljeskörűen megismerni a Jaltest diagnosztikai rendszerét és annak sajátosságait. Könnyen meggyőződhet arról, hogy az Ön műhelyében is helye van egy hasonlóan tág márkalefedettséget és feladatkört biztosító eszközre. Kérjük, keresse kollegánkat további információkért! 

OKTATÁS

A teherautók, pótkocsik és buszok rendszerei egyre összetettebbé válnak. A JALTEST rendszere is egyre több és több tudást sűrít a diagnosztikai eszközbe. Segítünk Önnek eligazodni a Jaltest diagnosztikai rendszerében és kapcsolódási lehetőségeiben. Ha tudása naprakész, a problémák sora is jóval egyszerűbben leküdzhető! 

SUPPORT

A teherautók, pótkocsik, buszok, valamint a speciálisan épített gépek esetén az egyedi megoldások sem jelenthetnek legyőzhetetlen akadályt Önnek a Jaltest tapasztalt csapatával! Az Önök által beküldött / bejelentett hibák és közleményeket rövid határidővel kivizsgáljuk és a spanyol mérnökök bevonásával választ adunk felmerült problémáira! Kérjük írjon nekünk a kapcsolat oldalunkon keresztül!