J-TOD

Köszönhetően a cég új fejlesztésének, büszkén mutatjuk be a J-TOD rendszerünket, amely a Trailer On-Board Diagnostics nevet kapta. (pótkocsi fedélzeti diagnosztika)

A rendszer egy egyszerűen kezelhető fedélzeti diagnosztika, ami android operációs rendszeren fut. Egy nagy teljesítményű interface, mely képes kezelni az EBS pótkocsi funkcióit, méréseket tud végrehajtani és minden diagnosztikai adatot megmutat, mely fontos lehet. A felület az EBS pótkocsi modulhoz kapcsolódik és képes a Wabco, Knorr-Bremse és Haldex rendszerek kezelésére. Ãœzembe helyezése egyszerő és kompatibilis a GIO-val.

A J-TOD egy független és sokoldalú eszköz tehát, ami lehetővé teszi, hogy az androidos tabletünkön vagy telefonunkon minden információt megtudhassunk a pótkocsiról, akár menet közben is. Például: hibakódok; nyomás értékek; kilométer állás.

 

 

 

J-TOD és Telemetria

J-TOD komoly hozzáadott érték a vontatmány gyártók számára is, hiszen az egyetlen eszköz mely ilyen megoldásokat tartalmaz. Az eszköz képes információkat küldeni a JalTest Telematics és más telemetriai alkalmazások számára is. Ezzel további adatokkal rendelkezünk, melyek segíthetik a vontatmány karbantartását plusz optimalizálhatják a flotta mozgását.

A Cojali a J-TOD mellé ajánlja a JTCU vezérlő egység használatát is, mely képessé teszi a rendszert, hogy út közben meghatározhassuk a vontatmány pozícióját, állpotát valós időben.

 

További információért hívja kollegánkat, aki készséggel válaszol!