Jaltest ETM

Az ETM egy tökéletes kiegészítője a Jaltest diagnosztikai rendszernek, mely segítségével ellenőrízheti a különböző EBS rendszereket a járműveken.

Elvégezhet vonal végi teszteket, nyomás megtartás teszteket, fék kopás és sebesség érzékelő vizsgálatokat közvetlenül a modulátoron. Segítségével könnyedén kizárható, ha az EBS egységgel van baj, illetve felújítás során ellenőrízhető a megfelelő működés akár próbapadon is.

Takarítson meg pénzt és időt a modulátor hibáknál

Ez a modul képes izoláltan, a vezérlőegységet helyettesítve direkt kapcsolatot létrehozni a Wabco és a Knorr-Bremse EBS modulátorokkal

Ebben az esetben ugyanúgy látjuk a nyomás, kopás illetve sebesség érzékelők értékeit, mint ahogy a vezérlőegység felé közvetítené a modulátor. Így könnyedén beazonosítható egy hiba esetén, hogy a modulátor-e a hibás vagy a vezérlőegység illetve a kábelköteg, ezzel lerövidítve a hibakeresés folyamatát és megspórol felesleges kiadásokat.

Kérjen ajánlatot

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írja meg milyen járművekkel dolgozik és mik a diagnosztikával szembeni elvárásai. Kollégáink keresni fogják, hogy közösen megtalálhassuk az Önnek megfelelő rendszert és konfigurációt!