Jaltest PTE

Mobil hordozható eszköz célja, hogy ellenőrizni tudja az áram ellátást és a jeleket, melyek a nyerges vontató és a vontatmány között áramlanak mint például a világítás, index lámpák és a CAN kommunikáció.

Két üzemeltetési módja van az eszköznek attól függően hogy a nyerges vontatót vagy a vontatmányt kívánjuk ellenőrizni. Ezen felül az eszköz használható külső áramforrásként is így elvégezhetőek diagnosztikai folyamatok a vontatmány vezérlőegységein a Jaltest diagnosztikai eszközzel a nyerges vontató nélkül.

Ismertető

Segítségével időt és energiát spórolhat meg a hibafeltárás folyamán és egyszerűbben diagnosztizálhatja a pótkocsit is akár teherautó nélkül.

A panelek LED lámpáinak segítségével látható az összes jel az ISO 7638 és az ISO 12098 csatlakozókon ezzel gyors és biztonságos teszt környezetet alakít ki..

Szimulálhat jeleket a pótkocsi felé illetve a teherautó felé is ezzel könnyedén ellenőrízhető, ha hiba van a kommunikációban, akkor hol keressük azt.

  • Ellenőrzi az elektronikus csalatkozásokat a nyerges vontató és a pótkocsi között
  • LED fények jelzik a különböző ellenőrzött vonalak állapotát
  • Külső áramforrás a pótkocsiknak így diagnosztizálható az EBS modulátor nyerges vonató nélkül is
  • Gyors hibafeltárás
  • Automata és manuális vezérlési mód
  • Cserélhető akkumulátor

Kérjen ajánlatot

Írja meg nekünk, milyen járművekkel dolgozik és milyen elvárásai vannak a diagnosztikával kapcsolatban. Szakértő csapatunk szívesen áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő rendszert és beállításokat.