Kurzus információ

Magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzés

 

Célja, hogy megismerje és elsajátítsa az EUR VI szabványban alkalmazott kipufogógáz utókezelő rendszerek javítását és szervizelését.

A képzés két kiemelt témája:

  •  SCR rendszerek (Szelektív Katalitikus Redukció)
  •  DPF rendszerek (Dízel Részecskeszűrő) 

Részletesen bemutatjuk a különböző ellenőrzési és szervizelési eljárásokat, ezekben a rendszerekben előforduló hibákat, amelyeket könnyedén és hatékonyan kezelhetünk a Jaltest diagnosztika segítségével.

Oktató - Fernando Alañón Ruiz

Oktató - Fernando Alañón Ruiz

Örömmel mutatjuk be Önöknek a kurzusunk oktatóját, aki rendkívüli szakértelmével és tapasztalatával segíti Önöket a nehézgépjárművek diagnosztikájában és javításában. Személyében a legjobb szakembert hozhatjuk el, aki bő 3 éve foglalkozik a Jaltest rendszerrel, és számos sikeres projektet vezetett le a területen.

Kezdetben mint minőségellenőr dolgozott a diagnosztikai rendszer fejlesztésében, így a legapróbb részletekbe is beleásta magát. Ezt követően pedig átvette a rendszer gyakorlati oktatását, mely során kiemelkedő eredményeket ért el. Világszerte tart kurzusokat különböző nehézgépjárművekben található rendszerekről, gyakran előforduló hibákról, valamint azok lehetséges javítási módjairól.

 LinkedIn 

Képzés időpontja: 

  • 2023 Július 15 - BETELT
  • 2023 Augusztus 2. - BETELT
  • 2023 Augusztus 29. 

 

Jelentkezési határidő: 2023. Július 21.

Helyszín: A képzés pontos helyszínéről minden jelentkezőt emailben értesítünk. A kurzus elméleti része egy előadó teremben míg a gyakorlati része egy műhelyben egy teherautó mellett zajlik.

Képzés nyelve: Az oktatás alatt biztosítunk magyar nyelvű tolmácsolást illetve a segédanyagok is magyarul kerülnek kivetítésre/átadásra, de a képzést Fernando angol nyelven tartja.

Képzés ára: 185.000 Ft+ÁFA

Jelentkezés: Az alábbi gombra kattintva a jelentkezési ív kitöltésével lehetséges.