Mezőgazdasági gépek

Az ügyfelek igénye alapján a Jaltest kifejlesztette a mezőgazdasági gépek vizsgálati lehetőségét. Diagnosztikai lehetőségekkel és technikai adatbázissal segíti a felhasználót a javítások elvégzésében.

A Jaltest diagnosztikai eszköz képes elvégezni méréseket a mezőgazdasági járműveken is. Az ipari technológiai fejlesztés ezeken a járműveken részben az elmúlt években történt meg, ez teszi szükségessé a legfejlettebb vizsgálatokat a járművek elektronikájában.

Diagnosztika: a vezérlőegységek memóriájában lévő eltárolt hibák feltárása - törlése, élő adatok megjelenítése, alkatarész aktiválások, kalibrálások, stb.

(ISS Automatikus rendszerfelismerés, az összes tárolt hiba lekérdezése a járműelektronikákból.)

Csatlakozókról információk: a Jaltest Soft tájékoztat arról, hogy mikor, melyik csatlakozót kell/lehet használni és annak helyét a járműben. Szintén jelzi a lábkiosztását analóg vizsgálat esetén. Lehet Központi csatlakozás és Multipin (analóg) csatlakozás.


Speciális funkciók: rendszer tesztek, mint például a hűtőventilátor működtetése, hengerek kikapcsolása, kompresszió ellenőrzése, egyéb működtetési ellenőrzések és beállítások a különböző alkatrészeken.

Mérési értékek: különböző alkatrészek, feszültség, ellenállás, hőfok, nyomás, kopás, stb. értékeinek mérése és megjelenítése.

Paraméter: befecskendezők, kuplungok tanítása-illesztése, másolás ECU-ból ECU-ba (bizonyos modelek esetén lehetséges csak), stb..

Rendszeradatok: ECU adat információk kiolvasása

Jaltest Info: technikai adatbázis a javítás, szervizelés gyorsításához, segítéséhez.

ETM teszt: EBS Teszt Modul teszi lehetővé, hogy kiszerelés nélkül, vagy akár kiszerelt állapotban is le tudja ellenőrizni az EBS modulátorokat.

generációs motorok is ekkor léptekbe a piacra, és ezzel a diagnosztika használata létfontosságú vált.


Protokollok: OBD , OBDII , J1939 , J1708 , EURO IV , EURO V, RP1210

A TÁMOGATOTT MÁRKÁK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL
CASE INTERNATIONAL | CLAAS | DEUTZ | JOHN DEERE | NEW HOLLAND
A felhasználási feltételeket itt érheti el

Letöltés