Szolgáltatások

BEMUTATÓ

BEMUTATÓ

A bemutató alkalmával lehetősége nyílik teljeskörűen megismerni a Jaltest diagnosztikai rendszerét és annak sajátosságait. Könnyen meggyőződhet arról, hogy az Ön műhelyében is helye van egy hasonlóan tág márkalefedettséget és feladatkört biztosító eszközre. Kérjük, keresse kollegánkat további információkért!

OKTATÁS

OKTATÁS

A teherautók, pótkocsik és buszok rendszerei egyre összetettebbé válnak. A JALTEST rendszere is egyre több és több tudást sűrít a diagnosztikai eszközbe. Segítünk Önnek eligazodni a Jaltest diagnosztikai rendszerében és kapcsolódási lehetőségeiben. Ha tudása naprakész, a problémák sora is jóval egyszerűbben leküdzhető!

SUPPORT

SUPPORT

A teherautók, pótkocsik, buszok, valamint a speciálisan épített gépek esetén az egyedi megoldások sem jelenthetnek legyőzhetetlen akadályt Önnek a Jaltest tapasztalt csapatával! Az Önök által beküldött / bejelentett hibák és közleményeket rövid határidővel kivizsgáljuk és a spanyol mérnökök bevonásával választ adunk felmerült problémáira! Kérjük írjon nekünk a kapcsolat oldalunkon keresztül!