Támogatott járművek

Teherautók

A Jaltest segítségével kezelheti a 3,5 tonna feletti teherautókat. A saját szervizében, telephelyén is megoldható lesz sok olyan művelet, amiért eddig márkaszervizhez kellett fordulnia, vagy hívni kellett speciális képzettségű szakembert.

Pótkocsik

A Jaltest diagnosztikai eszközzel a vontatmányok vizsgálatát, tesztelését tudja a saját szervizében, telephelyén is megoldani. Több olyan műveletet végezhet el, aminek hiánya eddig gátolta abban, hogy gyorsan megoldja a felmerülő problémát!

Autóbuszok

A Jaltest alkalmas az Autóbuszok diagnosztikai problémáinak megoldására. Így a saját, telephelyén is megoldható lesz sok olyan művelet, amikhez eddig csak a gyári diagnosztikai eszközökkel férhetett hozzá. (Pl. a fék, futómű, motor, váltó, retarder, és egyéb rendszerek kezeléséhez)

Kishaszongépjárművek

A Jaltest néhány évvel ezelőtt nekilátott a kishaszongépjárművek diagnosztikai vizsgálati lehetőségének is. Ez által ez a járműkategória is belekerült a rendszerébe. (motor, fék, műszerfal és egyéb rendszerek). Olyan márkafüggetlen készüléket kínálunk Önnek, mely sokoldalúsága és könnyű használhatósága miatt jelentősen meggyorsítja a gépjárművek javítását, garantálja a minőségi munkavégzést feltételeit.

Építőipari gépek

A különleges járművek esetén is egyre több elektromosan vezérelt egység jelenik meg a modern modelekben. Az ipari technológiai fejlesztések ezeket a jármű kategóriákat is elérte. Mára már nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy ezen gépjárművek javítása és szervizelése is elképzelhetetlen a jármű számítógépes diagnosztizálása nélkül.

Mezőgazdasági gépek

Az ügyfelek igénye alapján a Jaltest kifejlesztette a mezőgazdasági gépek vizsgálati lehetőségét. Diagnosztikai lehetőségekkel és technikai adatbázissal segíti a felhasználót a javítások elvégzésében.

Egyéb elektronikák

A Jaltest rendszere támogatja a telepített egyéb elektronikák egy csoportját is, így bizonyos diagnosztikai műveleteket elvégezhet. Amennyiben további igénye és javaslata merül fel, kérjük jelezze felénk!